Book en snak

Lad os tage en snak om, hvordan jeg bedst hjælper dig

Jeg starter ethvert samarbejde med en snak - en helt uforpligtende snak, hvor vi bliver klogere på hinanden, og om vi er et godt match for et samarbejde.

Her kan du helt trygt fortælle om ...

 • hvad du laver i din virksomhed, og hvem du hjælper.
 • hvilke IT-systemer du allerede bruger i dag, og hvordan dine kunder handler hos dig.
 • hvad du synes fungerer godt i de IT-systemer, du allerede bruger, og hvad der evt. ikke fungerer så godt.
 • hvilke drømme og ønsker du har for din online platform i fremtiden.
 • hvad du gerne vil have min hjælp til.

Din investering er ½ time af din tid (plus evt. lidt forberedelse), dit navn og kontaktoplysninger - hverken mere eller mindre. Den afklarende samtale koster dig ikke en krone, og du er ikke bundet til en aftale om noget som helst.

Diana snakker i mobil ved PCen

Teknisk rådgivning, how-to guides og din personlig teknik-fe

Mit navn er Diana Roed, jeg er uddannet datamatiker, og jeg er det nogen kalder en nørd. Jeg bor på Fyn og hjælper ambitiøse soloselvstændige og mindre virksomheder online fra hjemmekontoret. Via rådgivning om valg af IT-systemer, how-to guides og vejledninger i brugen af forskellige IT-systemer, hjælper jeg travle soloselvstændige og mindre virksomheder med at skabe og vedligeholde et professionelt online butiksvindue, der understøtter deres kunders digitale købsrejse. Går du all-in på et samarbejde, er jeg din personlige teknik-fe, der klarer det tekniske for dig, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til og synes er sjovt.

Mine kunders forretning indeholder typisk alle eller flere af følgende elementer:

 • en hjemmeside/landingpages
 • et mailsystem
 • et bookingsystem
 •  et online kursus system
 • en medlemsklub
 • evt. med integration til et regnskabsprogram

Sådan foregår en afklarende samtale med mig

Jeg har afsat tid i min kalender til samtalen, så jeg er klar til at snakke med dig. Du booker selv en tid i min kalender på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Når du har booket en tid, modtager du en mail, der bekræfter din tid og i den, har jeg stillet et par spørgsmål, som vi kan tage udgangspunkt i til samtalen. Spørgsmålene er kun vejledende til samtalen, så hvis du har andre eller yderligere emner, du ønsker, at vi tager op, er du velkommen til at tage dem med.

Jeg fortæller også lidt om, hvordan det rent praktisk foregår, når jeg hjælper mine kunder med deres online platform, og du får svar på mine priser, og hvordan betalingen foregår. 

Inden den afklarende samtale sender jeg dig et link til et Zoom-møde, jeg kan nemlig godt lide, at vi kan se og præsentere os for hinanden på et videomøde. Jeg optager også mødet, så vi ikke behøver at bruge tid på at skrive noter og huske detaljer. Hvis du efter mødet beslutter dig for ikke at gøre brug af min hjælp, så sletter jeg optagelsen igen.

Du behøver ikke tage beslutning om noget på mødet.

Efter mødet sender jeg dig en mail med et resumé af vores samtale og mit bud på, hvordan jeg bedst hjælper dig, inkl. en pris på min ydelse.

Herefter får du tid til at summe lidt, så du i ro og mag kan mærke efter, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Hvis du beslutter dig for det, kan du blot besvare mailen, og du vil modtage en invitation til et opstartsmøde.

Har jeg ikke hørt fra dig i 5 dage, sender jeg dig en mail og spørger hvordan det går. Hører jeg ikke mere fra dig, sender jeg lige en reminder efter yderligere 2 dage - hvis du nu har haft så travlt, at du har glemt at svare. Hører jeg ikke fra dig her, hører du heller ikke mere fra mig.