Workshop venteliste - Byg din (første) super flotte landingpage i EasyMe Workshop

Skriv dig på ventelist til workshop

Jeg ved det kan være svært at sidde med tingene selv. Måske har du ønsker og drømme, som ikke lige er beskrevet i mit "EasyMe Landingpage Starterkit", men som du helt vildt gerne vil have på din landingpage. Og når man er flere sammen, bliver man tit inspireret af de andre og opdager flotte detaljer, man ikke selv havde tænkt på.

Derfor holder jeg, med jævne mellemrum en fysisk endagsworkshop. Her viser jeg, endnu flere designmuligheder til indholdsområder på en landingpage end dem der er i mit online kursus. Og så er det en rigtig arbejdsdag, hvor du kan bygge din (første) flotte landingpage, med fri adgang til mine teknisk kompetencer og faglige viden.

Det primære med workshoppen er altså, at du får et resultat med hjem - en salgsside du kan bruge. Så tag arbejdstøjet på! 

For at jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe jer alle, så har jeg et max antal deltagere på 10 og der skal være minimum 8 deltagere for at jeg afholder det.

Hele workshoppen består i grove træk af 3 dele.

  1. Et online opstartsmøde, hvor jeg gennemgår dine forberedelser, så vi kan være max effektive til del 2.

  2. En fysisk endags-workshop, hvor du bygger din (første) super flotte landingpage i EasyMe. Det her er altså primært en arbejdsdag, hvor vi smøger ærmerne op og kommer ud over stepperne, så du kommer hjem med en flot landingpage.

  3. Et online opfølgningsmøde, hvor jeg følger op på eventuelle løse ender og hvor vi sammen tager et kig hinandens super flotte landingpage og kommer med ros og konstruktiv feedback.

Skal du med?

Du kan fremskynde en dato, ved at skrive dig på ventelisten her og være blandt de første, der får tilbud om at deltage.

Bemærk: Du tilmelder dig samtidig med mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.