Cookie- og privatlivspolitik

Gældende pr 30. juli 2021

Generelle betingelser

Denne cookie- og privatlivspolitik beskriver hvordan jeg indsamler og bruger dine persondata, når du bruger min hjemmeside dianaroed.dk.

Når du besøger DianaRoed.DK indsamles oplysninger om dig, der bruges til at forbedre indholdet og gøre det muligt for dig at handle ydelser, kurser mm via hjemmesiden. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies og indsamling af dine oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.

Jeg kan til enhver tid ændre denne cookie- og privatlivspolitik uden forudgående varsel til dig. Den reviderede cookie- og privatlivspolitik vil blive publiceret her på hjemmesiden. Jeg anbefaler derfor, at du periodisk gennemgår denne side.

Hvad er personoplysning?

Personoplysninger er ifølge Datatilsynet

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger.

Datatilsynets hjemmeside kan du læse flere detaljer om personoplysninger.

Information jeg indsamler

Jeg indsamler og behandler persondata efter forskellige retningslinjer, love og regler, som jeg helt naturligt overholder. Det gælder bl.a. for

 • GDPR
 • Cookieloven
 • Markedsføringsloven
 • Regnskabsloven 

Jeg indsamler et eller flere af følgende personoplysninger om dig:

 • Dit fornavn
 • Dit efternavn
 • Din e-mailadresse
 • Dit mobilnr
 • Din adresse
 • Dine betalingsinformationer indsamles og gemmes via EasyMe Betaling (se i øvrigt EasyMe.dk)

Sådan bruger jeg dine oplysninger

Jeg bruger de oplysninger, jeg indsamler om dig til følgende formål:

 • Når du besøger min hjemmeside, gemmer jeg dit cookiesamtykke i CookieYes.com.
 • Når du besøger min hjemmeside, gemmer jeg informationer om din brug af hjemmesiden ved hjælp af Google Analytics.
 • Når du er kunde hos mig, gemmer jeg dine fakturaoplysninger i Dinero og EasyMe.
 • Når du booker møder hos mig, gemmer jeg de oplysninger du giver mig i EasyMe.
 • Når du tilmelder dig min mailliste (nyhedsbrev), gemmer jeg de oplysninger du giver mig i mit mailsystem MailerLite.
 • Når du udfylder en formular med en kundeudtalelse, gemmer jeg de oplysninger du giver mig i mit hjemmesidesystem, der er hosted på Nordicway.dk

Hvis jeg ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil jeg bede dig om samtykke hertil og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, som du giver samtykke til, medmindre jeg er forpligtet til at gøre andet ved lov.

Sådan deler jeg dine oplysninger

Jeg overfører ikke dine persondata til tredjemand, medmindre jeg er forpligtet til at gøre andet ved lov.

Det kan fx være følgende situationer:

 1. For at overholde gældende lovgivning, forskrifter, retsordre eller anden juridisk proces.
 2. At håndhæve dine aftaler med mig, herunder denne cookie- og persondatapolitik. 
 3. At reagere på påstande om, at din brug af min hjemmeside dianaroed.dk krænker tredjeparts rettigheder. 

Hvis min hjemmeside dianaroed.dk eller min virksomhed fusioneres eller erhverves med et andet selskab, vil dine oplysninger være et af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Sådan opbevarer jeg dine oplysninger

Jeg gemmer og opbevarer din oplysninger med største fortrolighed og kun så længe, det er nødvendigt for at overholde gældende lov.

Dine rettigheder

Du har ret til at se de data, jeg gemmer om dig. Du har også ret til at få disse data rettet eller slettet. Ønsker du at gøre brug af din ret hertil, så skal du sende en mail til diana@dianaroed.dk.

Cookies

Min hjemmeside benytter cookies fra 1. og 3. parter der i varierende omfang kan omfatte:

 • EasyMe med det formål at gøre det nemmere for dig at booke, købe og benytte serviceydelser hos mig, som jeg tilbyder gennem EasyMe.
 • Google Analytics med det formål at jeg kan føre statistik over hvordan brugerne anvender mine websites. Statistikken anvender jeg udelukkende til at optimere, tilpasse, videreudvikle og forbedre mine websites og de produkter og services jeg tilbyder.
 • CookieYes med det formål at kunne oplyse om anvendelsen af cookies og give dig mulighed for at vælge dem til eller fra.

En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil evt. annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke har adgang til.

Datasikkerhed

De oplysninger jeg indsamler, er registreret i EasyMe, Dinero, MailerLite, Nordicway.dk og CookieYes.Com. Det er også her dine personlige data gemmes. Derfor har jeg indgået en databehandler aftale med EasyMe, Dinero, MailerLite, Nordicway.dk og CookieYes, der sikrer, at dine personoplysninger gemmes og behandles på en sikker og fortrolig måde i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Tredjeparts links og brug af dine oplysninger

Min hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af mig, og jeg er ansvarlig for om de evt. indsamler oplysninger om din hvis du følger disse links. Jeg anbefaler at du gennemgår cookie- og persondatapolitik for hver hjemmeside du måtte besøge via links fra min hjemmeside.

Klager / databeskyttelsesrådgiver

Har du spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger på min hjemmeside, kan du sende en mail til mig  på diana@dianaroed.dk.

Jeg behandler dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.