Handelsbetingelser

Gældende pr 30. juli 2021

Handelsbetingelser gældende for alle aftaler og køb indgået mellem mig som sælger og dig som køber.

Oplysninger om sælger

CVR: 27628346
Jens Grøns Vej 2, 7100 Vejle, DK
Mobil: 29 67 60 76
Kontakt: diana@dianaroed.dk

Oplysninger om priser

Alle priser opgives i DDK ex. moms medmindre andet er oplyst ved køb.

Undervisning

Undervisning kan være fysisk eller online og afholdes i form af kurser og webinarer. Ligeledes kan undervisning være selvstudie via et online kursus.

Undervisning betales ved booking og købet er bindende, du kan ikke få pengene retur.

Produkter

Produkter er vejledninger, guides, how-to i form af tekst-, video- eller audio-fil leveres digitalt for eksempel via e-mail eller download eller udleveres ved fysiske kurser, workshops eller andre arrangementer.

Betaling sker ved køb.

Ydelser

Ydelser er al den IT-hjælp jeg yder dig i form teknisk arbejde på din online platform. 

Visse ydelser kan bookes i min kalender, i de markerede perioder. Jeg tager forbehold for pludselig opståede situationer, hvor jeg er nødt til at flytte aftalen. Du vil, så vidt muligt, få 24 timers varsel fra mig. Ligeledes kræver jeg mindst 24 timers varsel fra dig, hvis du er nødt til at aflyse eller flytte et møde. Det er kun muligt at flytte en aftale, hvis der er plads i min kalender.

Rettigheder til produkter

Alle rettigheder til alle produkter tilhører CVR nr 27628346, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse. Desuden er det heller ikke tilladt at genbruge hele eller dele af materialet under eget navn eller firma i udvalgte lukkede person- eller kundegrupper.

Ved køb opnås udelukkende retten til at benytte det angivne produkt i henhold til beskrivelsen på produktet.

Rettigheder til ydelser

Du ejer rettighederne til alt hvad jeg laver af teknisk arbejde på din platform, med mindre vi skrifteligt aftaler noget andet.

Deadlines

I de tilfælde hvor min levering til dig er afhængig af input fra dig, aftaler vi en deadline. Overholder du ikke den aftalte deadline, har jeg ret til at fastsætte en ny deadline for min levering til dig. Da jeg kan have andre opgaver for andre kunder, kan jeg ikke garanterer at min nye deadline rykkes tilsvarende din forsinkelse. Du vil blive informeret skriftligt om en ny tidsplan. Sker der gentagne forsinkelser fra din side, kan dette blive pålagt ekstra betaling, hvis det får konsekvenser for mine øvrige kunder.

Booking

Al booking af min tid og mine ydelser er bindende.

Nogle IT-ydelser kan bookes i min kalender, i de markerede perioder. Jeg tager forbehold for pludselig opståede situationer, hvor jeg er nødt til at flytte aftalen. Du vil, så vidt muligt, få 24 timers varsel fra mig. Ligeledes kræver jeg mindst 24 timers varsel fra dig, hvis du er nødt til at aflyse eller flytte af et møde. Det er kun muligt at flytte en aftale, hvis der er plads i min kalender.

Betaling

Alle køb er bindende og du kan ikke få dine penge tilbage.

På nogle køb tilbyder jeg betaling af depositum, dette kan forekomme hvis et køb indgås flere måneder før startdato for ydelsen.

Betalingsfrister

Betalingsfristen er 8 dages netto på fakturaer udstedt fra CVR 27628346.

For sen betaling og rykkere

Ved for sen betaling pålægges der 5% i rente pr måned, samt et rykker gebyr på 100 kr. 

Ved manglende betaling stoppes alt arbejde og produkter der endnu ikke er leveret vil blive tilbageholdt, til der er betalt for det købte inkl. forfaldsrenter og rykker gebyr. 

For sen betaling betragtes som aftalebrud og der kan komme ekstra betaling, da deadlines rykkes - se afsnit Deadlines.

Ved fortsat manglende betaling overdrages sagen til inkasso og dette kan medføre yderligere omkostninger.

Leveringsoplysninger

Ved digitale produkter sker levering som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdag.

Oplysninger om indsamling og beskyttelse af data

Se Cookie- og privatlivspolitikken.

Fortrydelsesret

Alle køb er bindende og der er ikke mulighed for at få pengene retur, men mindre det er angivet specifikt på det enkelte køb.

Forbehold og ændringer

Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte ydelser og produkter. 

Ansvarsfraskrivelse

Diana Roed eller andre der arbejder for CVR 27628346 kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlige for de informationer, som findes på hjemmesiderne tilhørende CVR 27628346, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte.

Diana Roed eller andre der arbejder for CVR 27628346 kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlige for de informationer, som findes på hjemmesider som vi helt eller delvist har været med til at udarbejde, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte.

Diana Roed eller andre medarbejdere i CVR 27628346 kan på ingen måde pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er sket på baggrund af de informationer.

Oplysning om mulighed for klage

Eventuelle tvister skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret.

Eventuelle klager over køb hos Sportsrytter.dk v/Diana Roed kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du har bopæl i et andet EU land, kan du også angive en klage via EU-Kommissions online klageportal: ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive e-mailadressen: diana@dianaroed.dk