Kontakt Diana

Hej, skal vi tage en snak?

Jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde det online butiksvindue, der er fundamentet i din online forretning - og som understøtter dine kunders digitale købsrejse.

Diana ved en PC

Skal vi lære hinanden bedre at kende?
Så er jeg på LinkedIn

Her deler jeg lidt af det, der sker i min forretning, bl.a. i form af tekniske how-to guides og tekniktimer. Og jeg lover dig at gøre det på almindeligt menneskesprog, så alle kan være med.

Brug for teknisk hjælp til dit online butiksvindue?

Der er gang i online salget, og der er ikke grænser for, hvilke produkter, ydelser, forløb, undervisning, information og meget andet, der kan sælges online – og der er benhård konkurrence om, hvem der får succes – men ALLE, der virkelig brænder for noget, som har en passion og er ambitiøse, kan få SUCCES online.

Det er bare ikke alle, der ved, hvordan det rent teknisk kan lade sig gøre, eller som har lysten til at sætte sig ind i det. Måske kan du allerede godt, men vil hellere bruge din tid på det, du er bedst til? Lad mig hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til mig på min mail diana@dianaroed.dk, så vil jeg svare, så hurtigt og godt jeg kan.