Kundeudtalelse – Dagmars Hestetræning

Dagmar fik en hel ny hjemmeside, et bookingsystem og et e-mailmarketingsystem

Dagmar Yding Wilhelmsen ejer og driver Dagmars Hestetræning, hvor hun underviser ryttere, tager heste i træning og holder kurser og workshops. 

Det har hun gjort en del år efterhånden. Men det meste af hendes kontakt med kunderne skete via Facebook, med alle de fordele og ulemper der er ved det. 

Dagmar havde også en hjemmeside og en lille webshop med salg af hestefoder. Den var hun bare ikke stolt af, så hun brugte den ikke. Den lå gemt for enden af en blind vej.

En af ulemperne, ved udelukkende at holde kundekontakten på Facebook eller andre sociale medier, er at du ikke selv har kontrol over dit kundekartotek. Det sker ret tit at Facebook eller Instagram lukker for en side eller gruppe, eller spærrer for at kunne sende beskeder via messenger.

Bum, der røg kundekartoteket, hvis du ikke har en mailliste ved siden af.

Den situation ville Dagmar gerne undgå. Samtidig havde Dagmar et ønske om at automatisere nogle arbejdsgange, og dermed spare tid, som hun kunne bruge bedre på andre opgaver.

Læs her hvad Dagmar synes om vores samarbejde og det resultat hun fik ud af det.

Løsninger:

En-til-en forløb

Dagmar - ordret er dig ...

Dagmar Wilhelmsen Dagmars Hestetræning

... du har været professionel og ydet en god service hele vejen

Jeg kontaktede Diana, fordi jeg havde brug for en ny hjemmeside. og fordi jeg havde set en anden flot hjemmeside, som Diana havde lavet.

Diana hjalp mig helt som ønsket. Noget, jeg er specielt glad for, er at jeg nu stolt henviser til min hjemmeside, og jeg kan specielt godt lide, at jeg nu selv har styr på kontakten til mine kunder via mit nyhedsbrev.

Under hele forløbet var jeg sikker på, at Diana havde styr på alt det tekniske og alt det andet. Det var dejligt at Diana var fleksibel ifht. tidsplanen, da jeg pludselig stod i en uventet situation og ikke rigtigt kunne bidrage med det jeg skulle. Og fornemt at du stod klar, da jeg var tilbage igen.

Jeg oplevede hele forløbet som værende meget nemt, fordi det var tydeligt hvad jeg skulle forholde mit til og så havde Diana styr på resten.

Jeg anbefaler Diana til andre, der gerne vil have hjælp til at bygge en flot og funktionel online platform. Diana er professionel og yder en god service hele vejen.

Venlig hilsen
Dagmar Y. Wilhelmsen
Dagmars Hestetræning

Brug for min hjælp til det tekniske?

Book en snak med mig, så finder vi sammen ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Det koster kun din tid, dit fornavn, din e-mail og dit telefonnr.

Du skal ikke tage nogen beslutninger, du må meget gerne lige summe over snakken først.

5 dage efter vores snak, sender jeg dig en mail og spørger, hvordan det går. Har du besluttet, at du gerne vil have min professionelle IT-hjælp til dit online butiksvindue, så fortæller du mig det ved at besvare mailen. Hører jeg ikke mere fra dig, sender jeg lige en reminder efter yderligere 2 dage - hvis du nu har haft så travlt, at du har glemt at svare. Hører jeg ikke fra dig her, hører du heller ikke mere fra mig.