Kundeudtalelse – Ekstramor

De tekniske og administrative opgaver drænede Janne for tid og energi
- nu sover hun godt om natten

Janne er ambitiøse på Ekstramor.dk's vegne og hun ved, at for at drive en succesfuld og ambitiøse business, hvor hun kan gøre en virkelig stor forskel for mange ekstramødre og ekstrafædre, så skal hun have en online platform, der giver hende synlighed og understøtter hendes måde at arbejde på.

Da jeg mødte Janne, bestod hendes platform af mange forskellige systemer, der hver især varetager forskellige roller i hendes forretning. Jannes online platform bestod blandt andet af en hjemmeside, SoMe-profiler, e-mailmarketing og et bookingsystem.

Med en online platform følger der tekniske og administrative opgaver, der skal udføres. Alle systemerne skal vedligeholdes, så de bliver holdt up to date og er tilgængelige samt bliver ved med at varetage de roller, som de er beregnet til.

Med en effektiv online platform kan rigtig mange arbejdsgange automatiseres og dermed spare tid på administrative opgaver - også min tid.

Samtidig er det vigtigt, at kundernes købsrejse er en god og effektiv oplevelse for dem, så det er nemt for dem at komme i kontakt med Janne og så de føler sig taget i hånden af Janne hele vejen.

Det tager både tid og kræver faglig viden at bygge og vedligeholde en effektiv og automatiseret online platform.

Det var tid Janne ikke havde, eller ønskede at bruge selv, da det drænede hende for energi. Det er tid, hun meget hellere vil bruge på det hun elsker at lave allermest og som giver hende energi i stedet for - nemlig at hjælpe ekstramødre og ekstrafædre med at få overskuddet og kærligheden tilbage til dem selv og deres sammenbragte familie.


Løsning

Nu samarbejder vi om løbende at vedligeholde Jannes online platform

Jeg startede med at hjælpe Janne på ad hoc basis og primært med hendes bookingsystem EasyMe, som jeg er et af de systemer, jeg har specialiseret mig i. 

Da jeg ikke arbejder med skyklapper på, får vi også løbende justeret og automatiseret købsrejsen for Jannes kunder, så det hele vejen igennem er en god oplevelse for kunderne og samtidig sparer administrativ tid for Janne.

Et andet system jeg også arbejder med er WordPress, der arbejder virkelig godt sammen med EasyMe. Derfor matcher mine tekniske kompetencer rigtig godt med flere af de systemer Janne har og derfor gav det rigtig stor mening for Janne, at vi udvidede vores samarbejde.

I dag har vi et fast samarbejde om konkret tekniske opgaver, der skal laves og samtidig har jeg ansvaret for sikkerheden, backup med mere på Jannes hjemmeside.

Janne samarbejder også med andre faglige eksperter og når eller hvis der er behov for det, så taler jeg sammen med dem, så vi sikre at der tilsammen bliver taget hånd om alle opgaver og at det hele spiller perfekt sammen.

Janne - ordet er dit...

Forfatter, familierådgiver og Stifter af Ekstramor.dk

"... jeg kan sove godt om natten vel vidende, at teknikken er der 100% styr på"

Jeg bookede en indledende snak for at høre, om hun kunne hjælpe mig med nogle tekniske, administrative opgaver, som drænede for mig tid og energi. Allerede i den indledende samtale fik jeg et virkelig godt indtryk af Diana både som person og som professionel. Det betyder, jeg nu trygt uddelegerer mere og mere af min teknik, særligt i EasyMe og på min hjemmeside til Diana. Det jeg, i særdeleshed, godt kan lide ved Dianas måde at arbejde på er, at vi sammen afstemmer, hvor meget (eller for min del lidt) jeg skal involveres i processen undervejs. Vi aftaler opgaverne og så får jeg besked, når de er udført. Det passer perfekt til mig.

En anden ting, som betyder meget for mig i vores samarbejde er, at Diana har et særligt talent for at se og komme med forslag til justeringer, der vil gøre købsrejsen for kunder i min forretning til en bedre oplevelse. Samtidig har Diana et rigtig godt blik for, hvordan jeg fastholder trafikken på min hjemmeside, når nu kunderne er der.

Hvad der begyndte, som et mindre "ad hoc" samarbejde om specifikke tekniske ting, er nu et fast samarbejde, hvor Diana også styrer sikkerheden, back up m.m. på min hjemmeside, så jeg kan sove godt om natten vel vidende, at teknikken er der 100% styr på.

Janne Leth Førgaard
Forfatter, familierådgiver og Stifter af Ekstramor.dk

Brug for min hjælp til det tekniske?

Book en snak med mig, så finder vi sammen ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Det koster kun din tid, dit fornavn, din e-mail og dit telefonnr.

Du skal ikke tage nogen beslutninger, du må meget gerne lige summe over snakken først.

5 dage efter vores snak, sender jeg dig en mail og spørger, hvordan det går. Har du besluttet, at du gerne vil have min professionelle IT-hjælp til dit online butiksvindue, så fortæller du mig det ved at besvare mailen. Hører jeg ikke mere fra dig, sender jeg lige en reminder efter yderligere 2 dage - hvis du nu har haft så travlt, at du har glemt at svare. Hører jeg ikke fra dig her, hører du heller ikke mere fra mig.